Wie zijn wij

Enabler levert organisatieadvies in Nederland en Vlaanderen rond de Microsoft oplossing EPM.

Zoals ons logo al verklapt willen wij een verandering teweeg brengen, zaken activeren en mensen enthousiast krijgen voor een nieuwe manier van projecten managen en plannen. Enabler noemt dit het ‘het nieuwe project werken’. Dit is samenwerken in projecten volgens processen die werken en ondersteund worden door de beste projectmanagement tool van dit moment, namelijk Microsoft EPM. Samen met u willen wij continu in beweging blijven en de kansen van uw project management organisatie als ROI machine blijven ‘Enablen’.

Onze consultants


Alt Text
Sander Nekeman

Lead Consultant EPM

Sander Nekeman, 34 jaar, gelukkig getrouwd en vader van 3 schatten van kinderen. Daarnaast ben ik Microsoft EPM consultant, een rol die ik met heel veel plezier vervul!

Email Sander
| Connect

 

Alt Text

Edwin van den Broek

EPM/MSP Consultant

Edwin van den Broek, 36 jaar en vader van twee geweldige jongens. Tevens ben ik EPM specialist, PMO consultant en trainer – rollen die ik met passie vervul.

Email Edwin
| Connect

 

Alt Text

Ruben van der Poel

EPM/MSP Coach

Binnen Enabler beman ik de MS Project Helpdesk en bij mijn huidige klant help ik meerdere afdelingen een planningsstructuur op te zetten in MS Project Server.

Email Ruben
| Connect

 


Partner Organisaties


Alt Text

Project Pro Corp

Eric Uyttewaal ontwikkelde add-ons waar MS Project niet zonder kan, zoals het belangrijke Resource Critical Path. Bezoek de website voor de add-ons.


Bezoek Website
 

Alt Text

Matan

Masterlink van Matan (Project Server add-on) biedt antwoord voor het linken van programma’s/portfolio’s met meer dan 25 (sub) projecten.


Bezoek Website
 

Alt Text

Didacticum

Didacticum is onze technisch specialist en al jaren onze steun en toeverlaat bij al onze technische SharePoint, Office 365 en Microsoft Server vraagstukken!


Bezoek Website